από το 1979 Σχετικά με εμάς

Το Rent a Car Crete δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο! Στην Hire Cars Crete, είμαστε υπερήφανοι για τον στόλο μας και την ποικιλία και την ποιότητα των οχημάτων που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Για εμάς η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι κάτι περισσότερο από επαγγελματικό, επομένως εδώ μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική κάρτα.

Ο στόλος των τελευταίων μοντέλων μας προσφέρει φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου και είναι στη διάθεσή σας είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Με την Hire Cars Crete, οι πελάτες δεν έχουν απλώς ένα αυτοκίνητο, έχουν 40 χρόνια εμπειρίας στο πλευρό τους. Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές στις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Με υποκαταστήματα σε όλη την Κρήτη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, στο αεροδρόμιο Χανίων, στο λιμάνι του Ηρακλείου, στο λιμάνι των Χανίων, στην πόλη του Ηρακλείου, στην πόλη των Χανίων, στη Σταλίδα, στη Χερσόνησο και στο Ρέθυμνο, το ικανό και αφοσιωμένο προσωπικό μας προσφέρει προσωπική, επαγγελματική υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου Κρήτης όλο το εικοσιτετράωρο. Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά από τις 06:00 το πρωί έως τις 23:00 το απόγευμα. Παραδίδουμε και συλλέγουμε αυτοκίνητα ανά πάσα στιγμή στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, στο αεροδρόμιο των Χανίων, στο λιμάνι του Ηρακλείου, στο λιμάνι των Χανίων και σε όλα τα ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη.

Rent A Car στην Κρήτη Ένα όνειρο γεννήθηκε

Η Hire Cars Crete ιδρύθηκε το 1979 ως ιδιωτική επιχείρηση. Μετά από πολλά χρόνια σταθερής ανοδικής ανάπτυξης αποφασίσαμε να το μετατρέψουμε σε μετοχική εταιρεία. Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά την ταχεία πρόοδο της εταιρείας που αφορά όχι μόνο αυτοκίνητα και γραφεία αλλά και προσωπικό, τζίρο κ.λπ. Έτσι είχαμε ό,τι χρειαζόταν – υποδομές και κεφάλαια – για να μετατρέψουμε την οικονομικά υγιή εταιρεία μας σε μετοχική εταιρεία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Οι υπηρεσίες μας είναι του υψηλότερου επιπέδου

Η Hire Cars Crete παρέχει συνολικές υπηρεσίες στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων. Οι υπηρεσίες μας είναι του υψηλότερου επιπέδου. Η αξιοπιστία μας και, τέλος, οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές μας είναι χαρακτηριστικές για εμάς. Πολύ σύντομα μπαίνουμε στον χώρο του εισερχόμενου τουρισμού με υπηρεσίες παραλαβής και μεταφοράς, εκδρομές, έκδοση εισιτηρίων (αεροπλάνα, λεωφορεία κ.λπ.), κρατήσεις ξενοδοχείων κ.λπ. Θα ήταν τιμή για εμάς να αναλάβουμε την αντιπροσώπευση της εταιρείας σας στην Κρήτη για τους εισερχόμενους πελάτες.

Αυτοκίνητα +400 αυτοκίνητα

Η Hire Cars Crete διαθέτει περίπου 400 αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών: μικρά, μεσαία, μεγάλα, αυτόματα, κάμπριο, τζιπ και mini bus. Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Είναι αρχή μας να ανανεώνουμε τον στόλο μας κάθε τρία χρόνια και φροντίζουμε όλα τα αυτοκίνητά μας να είναι σε άριστη μηχανολογική κατάσταση με συχνό και ενδελεχές σέρβις.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Έξι Υποκαταστήματα σε όλη την Κρήτη

Η εταιρεία μας διαθέτει συνολικά έξι υποκαταστήματα σε όλη την Κρήτη. Δύο υποκαταστήματα βρίσκονται στην πρωτεύουσα Ηράκλειο, που είναι το εμπορικό κέντρο του νησιού. Θα μας βρείτε στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί από το λιμάνι στην καρδιά της πόλης όπου μπορείτε να βρείτε επίσης ταξιδιωτικά γραφεία, τράπεζες κ.λπ. Το λιμάνι απέχει μόλις 300 μέτρα, το μουσείο μόλις 250 μέτρα και το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου βρίσκεται σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων. Ένα υποκατάστημα στο αεροδρόμιο των Χανίων μόλις 200 μέτρα από το κεντρικό κτίριο στο GR parking. Το ένα υποκατάστημα βρίσκεται στον περίφημο Λιμένα Χερσονήσου (ή Χερσόνησο). Τέλος υπάρχουν δύο υποκαταστήματα στο κέντρο της Σταλίδας (ή Σταλίδας). Περαιτέρω η εταιρεία μας διαθέτει δύο τεράστια γκαράζ εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα όργανα για τη σωστή συντήρηση των αυτοκινήτων μας. Είκοσι πέντε άτομα εργάζονται στην εταιρεία μας. Δέκα εξ αυτών είναι τεχνικό προσωπικό, 10 πωλητές και 5 είναι υπεύθυνοι για την παράδοση και την παραλαβή των αυτοκινήτων.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
24ωρη παράδοση και παραλαβή σε όλη την Κρήτη.
24ωρη τεχνική υποστήριξη σε όλη την Κρήτη από το άριστα τεχνικό προσωπικό μας.
Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου και επιβατών.